Spring til indhold

Nyhedsbrev nr. 3 2022

 

Magnus Mølholm bor på Gyvelvej nr.12. Han er student fra Handelsskolen i Sønderborg. Han rejser til Luxenborg om en måned, her skal han arbejde i en bank. Hans planer herefter er at læse videre på CBS  i København. I hans fritid er han vild med Golf og fitness.

 

Lærke Dueholm Jensen bor på gyvelvej nr. 7. Hun er student fra Amtsgymnasiet i Sønderborg. Hun er på Interrail i Europa den næste måned. Herefter har hun planer om at læse Agrobiologi i Århus. I hendes fritid går og løber hun meget.

 

                                                           Miradia Kurtisi   bor på Rosenvænget nr.3. Er student fra Alssundgymnasiet. Lige nu arbejder hun I bageriet I Kvickly, men vil gerne læse videre til veterinærsygeplejerske til næste år. Gerne I Kolding på Hansenberg. Hendes fritid bruger hun gerne sammen med venner. Det har ikke været muligt at få kontakt til den sidste student, men herfra skal der lyde et stort tillykke til alle 5.

 

Maja Hasberg bor på Nyvej 5. Hun er student fra Amtsgymnasiet.
Hun har besluttet sig for en pause fra bøgerne til næste år. Herefter vil hun gerne læse videre i et krativ fag. Måske bliver det designskolen i Kolding. Hun har besluttet sig for en pause fra bøgerne til næste år. Herefter vil hun gerne læse videre i et krativ fag. Måske bliver det designskolen i Kolding. I sin fritid dyrker hun sang og har været med i det Sønderjyske pigekor i 13 år.

 

Søby ringridning havde 150 års jubilæum I år. Tillykke med det. Det blev fejret med rytteroptog og Sønderborg Garden gennem den sydlige bydel på Gyvelvej og Arnbjergvej. Den lokale traktorringridning blev afviklet på marken syd for Gyvelvej nr 25. Det var gamle traktorer der blev luftet. Den ældste traktor var givet som krigsskadeerstatning efter 1. verdenkrig.  Det hele sluttede med spisning i Martin Johansens lade.

 

Fjernvarme.

De fleste der har ønsket at få fjernvarme har fået det installeret. Husk at man selv skal gå ind på BBR registret og ændre varmeforsyningen fra gas til fjernvarme. Hvis man foretager om– eller tilbygning til sin ejendom skal man sørge for at byggetilladelsen er I orden. Reglerne herfor fremgår ag byggelovens § 2.

Der har været nogen uregelmæssigheder efter nedlægning af fjernvarmerør. Det har vi påtalt overfor Sonfor. Herefter har entreprenøren rettet fejlene.

 

Lavensby udviklingsplan

Planen udtrykker vores overordnede ønsker til udviklingen I Lavensby og vi arbejder for realisering af planen i samarbejde med kommunen. Den er nu færdigtrykt og bliver husstandsomdelt.

Del på Facebook